Lottas Blogg

Lottas Blogg

Oj Oj Oj

PostsPosted by Lotta Wed, July 22, 2009 13:35:27

Länge sen sist nu! Kommer säkerligen inte ihåg allt som hänt sen sist men en liten uppdatering kan ju kanske vara lägligtsmiley

Jag har varit iväg en helg till Trondheim och kört lite lydnad och sök. Mest sök blir det (fast jag tror att vi har haft större behov av lydnadsmiley) Jag och Krazy hade tänkt tävla i Järvsö men då började damen att löpa så det blev inget av med det. Hanna och Lita tävlade elitspår och med tanke på Hannas träningsinsats (väääldigt dålig....) så gjorde dom ett riktigt bra resultatsmiley! Lita genade i spåret så dom sista 3 pinnarna försvann så dom hade 4 och slut och naturligtvis ett bakspårsmiley uppletandet gick riktigt bra......tror jag......jag var ju förvisad till att stanna vid bilensmiley Sen lydnaden var hyfsad en nolla från ena domaren på krypet, där hon var "tvungen" att kliva upp i vänstersvängen. Dom får nog träna lite mer på det kan jag tänka mig. Huvudsaken är ju att Hanna får lite tävlingserfarenhet tills hon ska ut på plan med Nu Nismiley.

Jag och Krazy tränar på och siktar väl in oss på någon tävling här framöver hösten. Schemat för helgerna är som vanligt fullspäckat så vi får väl se när vi kan pressa in någon tävling.

Nikita då!? Ja hon är fortfarande kvar...... Hon är en supermysig hund att träna med så ju längre hon blir kvar desto svårare blir det nog att göra sig av med henne. Så jag måste nog bestämma mig ganska snart. Antingen har jag kvar henne eller också gör jag en kraftansträngning och placerar om henne. Det är ju en del som hör av sig men med tanke på de "luddiga" svar dom får så förstår jag att dom inte blir så mycket klokaresmiley Så vi får se vad som händer! Jag har satt igång grundfärdighetsträning med henne iallafall, lite spår och lite sök kör vi också. Hon har även fått "leka" lite med Patrik, lite bettövningar i både skinn och bitkuddesmiley Det var fräänt tyckte hon (och jag). Hon känns väldigt balanserad och väldigt lätt att få igång i allt jag provar med henne. Går nog att köra nästan vad man vill med henne!

I måndags var vi till Timrå och gjorde MT på Lex, Leva, Granat och Gnista. Garras skulle också ha varit med med han äter medicin efter ett elakt fästingbett så han har karens på densmiley. Hoppas han får plats någonannanstans under hösten. Mt:t gick bra, trots att det regnade hela tiden! Det är kul att se sina "barn" dom gjorde bra ifrån sig allihopa! Tyvärr räckte inte Gnistas poäng till godkänd, hon brister i sina sociala bitar och i lekbitarna så hon är ett "gränsfall" hon skrapade ihop 293 poäng och gränsen för godkänd är ju 300. Vi får se om Anna gör om testen eller inte.

Nu till helgen så ska Morten Egtvedt komma hit och ha en sökkurs. Det ska bli kanonkul deltagare från hela Sverige! Blir nog en lärorik helg!

Sen jobbar jag en vecka till sen är det SEMESTER!!! Det ska bli skönt! 2 av dagarna ska jag gå kurs för Maria Hagström, spännande!! Vi tar husvagnen och åker neröver och blir nog borta i 2 veckor ungefär. Får väl se vad man hittar på under dom 2 veckorna. Skulle kanske titta på några hanar..........

Ja det var en liten snabbuppdateringsmiley får väl se när nästa kommersmiley

until then.....se ya!

  • Comments(4)//blog.litatill.se/#post64