Lottas Blogg

Lottas Blogg

Man kanske ska

PostsPosted by Lotta Tue, January 18, 2011 21:27:05
Visa att man lever åtminstonesmiley. Har totalt tappat bloggandet men kanska kan skärpa till mig och skriva lite oftare iallafall. Nytt år och nya förhoppningar har det hunnit bli. Alltid spännande när man har "allt framför sig"smiley
2010 var ett konstigt år, hände många tråkiga och konstiga grejer, mycket positiva också. Men men nu ska man se framåt!
Det första jag har att se fram emot är kurs med Maria Hagström. Har kommit med på hennes Elitsatsning och börjar i mars! Det ska bli så himla kul! Jag och Krazy ska suga åt oss massor med kunskap, ja åtminstone jag dåsmiley Krazy hon gör väl som vanligt hon tar åt sig det hon tycker är bra och lönsamt och det andra struntar hon ismiley. Sen får vi hoppas att det ger resultat på tävlingsplanen! Blev väldigt sparsamt tävlat förra året. Valpar visade hon tydligt att hon inte skulle ha i vår iallafall. Började löpa, kollade hos veterinären och for mot Kungälv för att träffa Hast. Måste ha blivit något fel där efter vägen.....rastade dom utanför Grums så jag tror hon lämnade sitt löp där nånstans! Ligger väl och skräpar i diket förståsssmiley När vi kom till Kungälv var hon måttligt intresserad av sin tilltänkta och han var inte så intresserad heller. Efter 2 träffar tog vi ett blodprov och när svaret på det kom var det bara att åka hem igen.
Hon hade tydligen avbrutit löpet...Jaja man ska väl vara med om det ocksåsmiley är ju som van att allt inte ska gå enligt planer jämtsmiley.
Nikita hon har flyttat med Hanna ner till Forshaga, och det verkar gå väldigt bra! Hon använder förmiddagarna till att möblera om i sin box i hundstallet. Hanna tränar på och jag är helt övertygad om att det kommer att gå kanon för dom tillsammans och nu lutar jag mig tillbaka och väntar på meriternasmiley Nu Ni bus hon blir kvar hemma på Spadstigen, ska träna henne så mycket jag orkar och hinner så blir det nog någon appell framöversmiley.
Ser fram emot ett spännande 2011 med tävlingar, valpar, läger och lite annat smått och gott!!

  • Comments(3)//blog.litatill.se/#post72