Valpblogg

Valpblogg

5 veckor

Ä-KullPosted by Lotta Sat, February 11, 2012 19:26:10
har dom hunnit bli. Tiden går fort när man har roligtsmiley Det är nu det börjar, den ack så jobbiga men ack så roliga tiden. Nu dom visar sina rätta jagsmiley och hittills har det bådat gottsmiley Fina smågryn med vassa tänder, som dom gärna använder också, både på mig, besökare, varandra och morsan.
Ing-Marie har varit här under veckan och helgen och blivit utvald av en valp som ska få den stora äran att följa med henne hemsmiley Det roliga var att hon efter att ha varit här en kväll och en dag suttit och klämt på en valp hela tiden och ändå säger hon att hon inte vet vilken hon ska hasmiley Toka, tur att hon har så förståndig uppfödare som kan tala om för henne det uppenbarasmiley.
Lite bilder då, som Ing-Marie har tagit, tänkte vi skulle få några fina bilder på gulliga valpar som satt och tittade in i kameran......jo tjenasmiley

Ettan med sitt fina rosa halsband

Tvåan som också är Ing-Maries Äxtra-Allt har rött halsband


Trean med lila halsband, är man inte söt så säg!

Fyran, som inte har något halsband, hon känns igen iallafall ;) Hon var ju naturligtvis tvungen att sätta sig i vattenskålen innan hon skulle till fotografen! Hon är för övrigt till salu!
Sötnosar heller hur?

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by anna e Sun, February 12, 2012 03:40:49

ja om om om du Sol...men tyvärr inte nu...jag får valpsukta på behörigt avstånd, si sådär 62 mil bort...;)

Posted by Sol Sat, February 11, 2012 20:33:46

Men satan i gatan vilka praliner <3. Synd jag är så valpschleten :D Annars hade jag stått på bron din om tre veckor och knyckt med mig gråfyran hem :)
Synd man inte är ekonomiskt och tidsmässigt oberoende :)

Jag må i alla fall på komma och pussa på grynen innan de flyttar va?